Afd. 46 – Starupvej 10 A-H, Malling

Afdelingen er opført i 2011, består af 20 lejligheder der udlejes som +55 boliger.

Info fra afdelingsbestyrelsen:

Det er godt at bo godt – et godt sted!
 
Det er sloganet i afdeling 16. Starupvej 10 i Malling. Èn af de allermindste afdelinger i Boligforeningen. 20 lejemål målrettet 55+ beboere. 

Et godt sted er at være tæt på dagligdagens fornødenheder. Fra Starupvej 10 er der gåafstand til SuperBrugsen, den legendariske biograf – Malling Bio, Fakta, Malling Kro, Kirken, sognegården, velassorteret blomsterhandler, kiosk, bodega, pizzeriaer, frisører, apotek, pølsevogn, fod- og fysioterapeuter m.fl. Dertil et hav af foreninger lige uden for døren. Om disse kan interesserede blandt meget andet læse i Fællesbladet, som udkommer 6 gange om året og snart også elektronisk, så interesserede dagligt kan gå ind og se aktuelle tilbud.

Vore naboer er Efterskolen og Scenekunst og Landbrugsskolen. I alt ca. 100 unge mennesker sætter deres aktive præg på Malling. Endvidere 2 familier i ”fejltagelsen”, som oprindelig var bygget til at være landbrugsskole, men som hurtigt viste sig at være alt for lille. Med de unge familier i ”fejltagelsen” afholder vi hvert år den 3. søndag i august ”den nationale bænkedag i Malling”.

Et godt sted er også at kunne komme hjemmefra – med eller uden bil. Fra Starupvej 10 er der 5 minutter til stationen (fra 2017 en del af Århus Letbane) med 2 afgange i timen i hver retning. Der er også kun 5 minutter til busstop i begge retninger – og her 4 afgange i timen.

Blog om Starupvej 10 A-H:


Du kan følge de aktuelle opdateringer for Starupvej 10 på:

www.starupvej10.wordpress.com