Boliggarantibevis

Hvis du flytter fra en af boligforeningens boliger, men har planer og at komme tilbage inden tre år, kunne du overveje at købe et boliggarantibevis for 900 kr.

Med beviset i hånden springer du foran i boligkøen, hvis du vil tilbage og bo i en af DOMI Bolig´s boliger. Beviset gælder i tre år og giver dig ret til tre boligtilbud. Du kan kun købe et boliggarantibevis, hvis hele din husstand fraflytter boligen - Du kan altså ikke købe et bevis, hvis din kæreste eller bofælle bliver boende.

Du får tilbudt en ny bolig hurtigst muligt, ud fra følgende prioritering: 
  • Du har fortrinsret til en tilsvarende bolig i den afdeling, som du boede i før. Dvs. samme boligtype med enten samme antal rum eller tilsvarende størrelse. 
  • Herefter har du fortrin til en tilsvarende bolig i en anden af Aarhusbolig´s afdelinger med samme postnummer. 
  • Hvis 1 eller 2 ikke er muligt, tilbyder vi dig en tilsvarende bolig i en anden af Aarhusboligs afdelinger i et tilstødende postnummer område.

En aftale om boliggarantibevis skal være indgået og betalt, inden du flytter fra din bolig/inden frigørelsesdatoen. Er du fraflyttet og frigjort fra boligen, er det for sent at få et boliggarantibevis. Du skal henvende dig til Domi Bolig´s administration for fremsendelse af girokort. Når administrationen har modtaget din indbetaling, fremsendes dit boliggarantibevis. 

Ønsker du at gøre brug af dit boliggarantibevis indenfor de 3 år, skal du kontakte DOMI Bolig.

Læs mere om boliggarantibeviset på www.aarhusbolig.dk