Boligsøgning indmeldelse 


Ønsker du at blive opnoteret på ventelisten, ændre status, eller blot justere dine ønsker, foregår dette på www.aarhusbolig.dk

Det koster 100 kr. om året at stå på venteliste og få e-tilbud via sms eller mail
Det koster 200 kr. om året for at stå på ventelisten og få e-tilbud via sms og mail samt at have mulighed for hjælp til opskrivning/besvarelse af tilbud.

Hvis du har glemt dit kodeord og password kan du kontakte os for at
få det tilsendt.

Du kan stå på ventelisten på to måder: Aktiv = du søger bolig og ønsker boligtilbud. I bero = du holder pause i din boligsøgning. Du kan altid skifte mellem at stå aktiv og i bero. Og så længe du betaler 100 kr. om året i gebyr ændrer det ikke på din anciennitet, dvs. på din reelle placering på ventelisten.

Ancienniteten er udtryk for hvor længe du har stået på ventelisten. Jo mere anciennitet desto bedre placering på ventelisten. Tiden arbejder for dig.

Du skal betale et gebyr hvert år for at bevare din anciennitet. Hvis du ikke betaler det årlige gebyr til tiden, bliver du slettet af ventelisten og du mister din optjente anciennitet. Konsekvensen er, at du starter helt forfra på ventelisten, når du igen vil søge bolig i www.aarhusbolig.dk.

Det er dit ansvar at sørge for at din adresse og kontakt info altid er korrekt på Aarhusbolig.dk