Økonomimedarbejder til DOMI Bolig

03.07.2019
Selvstændigt ansvarsområde i økonomiafdelingen.
Har du lyst til at være en del vores team i DOMI Boligs velfungerende økonomiafdeling, og indgå i vores samlede hold på i alt 27 medarbejdere?

Driftschef til DOMI Bolig
- Med stort fokus på samarbejde og bygningsdrift

11.06.2019
Selvstændigt ansvar i en forandringsorienteret organisation
Har du lyst til at være med til at sætte retning for den fremtidige udvikling og succes for hele DOMI Bolig? Og motiveres du af at arbejde tæt sammen med dine medarbejdere samt ledergruppen? Så kunne dette job måske være noget for dig.

Som driftschef har du det ledelsesmæssige ansvar for drifts- og vedligeholdelse af cirka 2100 boliger – primært i Odder og Malling området. Samtidig har du det overordnede personaleansvar for 15 ejendomsfunktionærer.

I DOMI Bolig har du en bred berøringsflade med ejendomsfunktionærer, administration og afdelingsbestyrelser og samarbejder med eksterne rådgivere ved større projekter. Derfor stilles der store krav til dine kommunikative evner i skrift og tale.

Du udarbejder både kort- og langsigtede drifts- og vedligeholdelsesplaner for vores boliger, og du sikrer, at lovgivningen på området bliver overholdt. Din driftsmæssige og tekniske viden er grundlaget for fornuftige prioriteringer samt god planlægning og koordinering af opgaverne.

Overblik, drift og samarbejde skaber resultater
Det er vigtigt, at du er samarbejdsorienteret, har en proaktiv adfærd, tænker positivt og sikre konstruktive løsninger. Du har en god økonomisk forståelse og kan sparre med afdelingsbestyrelserne i såvel byggetekniske som -økonomiske spørgsmål.

Du har sandsynligvis en byggeteknisk uddannelsesbaggrund som f.eks. bygningsingeniør eller -konstruktør. Har du erfaring med den almene sektor samt beboersamarbejde, er det en klar fordel.

Vi tilbyder gode og attraktive ansættelsesvilkår iht. BL’s overenskomst. Det er en forudsætning, at du har kørekort og kan stille egen bil til rådighed. Kørsel afregnes efter statens takster. Der vil periodevis være aftenmøder med beboerne.

Ansøgning
Denne ansættelsesproces sker i samarbejde med konsulentvirksomheden Humain ApS, som vil forestå den indledende ansøgningsproces. Søg stillingen Driftschef via linket i annoncen, som du finder på JobIndex. For nærmere info kontakt Morten Blirup på 4025 8221 eller send en mail til bW9ydGVuQGh1bWFpbi5jb20=. Alle ansøgninger behandles med fortrolighed.

Anlægsgartnerelev til DOMI Boligs driftafdeling

11.03.2019
Domi Bolig søger en dygtig og nysgerrig anlægsgartnerelev, der vil gå til opgaverne med energi og godt humør.