Økonomimedarbejder til DOMI Bolig

03.07.2019
Selvstændigt ansvarsområde i økonomiafdelingen.
Har du lyst til at være en del vores team i DOMI Boligs velfungerende økonomiafdeling, og indgå i vores samlede hold på i alt 27 medarbejdere?    

DOMI Bolig er en almen boligorganisation med ca. 2.100 lejemål beliggende i den sydlige del af Aarhus Kommune og i Odder Kommune. Vi er et ”ungt” team der tilbyder en spændende, uformel og afvekslende hverdag og du kan læse mere om vores organisation på www.domibolig.dk.
Din hverdag i økonomiafdelingen hos DOMI Bolig giver dig en bred berøringsflade med ejendomsfunktionærer, øvrige kollegaer i administration og med afdelingsbestyrelserne. Fagligt referer du til vores økonomikoordinator og vi lægger stor vægt på din evne til selvstændigt at udfylde din rolle i afdelingen, herunder prioriterer dine egne ansvars- og arbejdsområder der pt er:
  • Bogføring/betaling af kreditorer
  • Huslejeindbetalinger
  • Budgetmøder med afdelingsbestyrelser
  • Forsikringsskader
  • Vedligeholdelse af KPI til ledelsesrapportering.

Din uddannelsesmæssige baggrunde er ikke alene afgørende, men du har sandsynligvis erfaring fra et lignende job eller fra revisionsbranchen. Har du suppleret din praktiske erfaring med relevant uddannelse tæller dette på + siden.
Du er udpræget ordensmenneske, der sætter en ære i at levere høj kvalitet og overholde deadlines. 
 
Som person trives du i en flad organisationsstruktur, med korte beslutningsveje, hvor vi er hjælpsomme og byder naturligt til, når en kollega har brug for assistance.

Vi tilbyder gode og attraktive ansættelsesvilkår iht. BL’s overenskomst.

Tiltrædelse snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Ansøgning

Din ansøgning sendes til Preben Jacobsen på PHNwYW4+PGZvbnQ+cGpAZG9taWJvbGlnLmRrPC9mb250Pjwvc3Bhbj4=. Har du spørgsmål til jobbet kan du kontakte Preben Jacobsen på 2271 7768. 
Alle ansøgninger behandles med fortrolighed.